Diensten

DRIVE-IN SHOWS

NvE-Entertainment heeft diverse soorten drive-in shows. Van woonkamerdisco tot schoolfeest. Van bedrijfspresentatie tot Sweet 16 party. En van Zomer BBQ-feest tot verjaardagsfeest. Alles wat binnen onze capaciteit past kunnen wij voorzien van een perfect georganiseerde licht- en geluidshow. Alle techniek is in geheel eigen beheer en kunnen we hierdoor een scherpe prijs hanteren. Zo wordt het al snel voor iedereen erg aantrekkelijk om een feest te organiseren en hoef je je daarna geen zorgen meer te maken om de muzikale aankleding. Op onze speciale pagina geven we een overzicht van alle mogelijkheden. Uiteraard leveren wij ook shows op maat! Doordat we o.a. ook samenwerken met collega bedrijven is er zeer veel mogelijk. En omdat we met meerdere DJ’s werken kunnen we altijd een juiste DJ vinden voor het feest!

EN NOG VEEL MEER

DJ’s, Tape-acts, toespraken, schoolmusicals, ouderavonden, bedrijfspresentatie, schooltalentenjachten, omroepinstallaties. U kunt het zo gek bedenken en wij kunnen u hierin ondersteunen. Meerdere bedrijven, instanties en scholen maken al jaren dankbaar gebruik van onze diensten.

 

FREELANCE (THEATER)TECHNICUS

schoolfeestOp zoek naar een freelance (theater)technicus voor kortere of langere tijd? Natuurlijk geen probleem. We zijn bekend met de nieuwste technieken en geven de juiste professionele ondersteuning tegen een gunstig tarief. Eén telefoontje is genoeg.

Tevens geven we technische ondersteuning bij installatie, verhuur en verkoop. Wij schieten hierin graag te hulp en adviseren waar nodig. Of dit nu gaat om het aansluiten of inbouwen van apparatuur, of up-lighting van een ruimte. Gebruik ons contactformulier of neem even telefonisch contact met ons op.