Drive-in show

DRIVE-IN SHOW IN ELK GEWENST FORMAAT

NvE drive-in show heemskerkOm een goede drive-in show te garanderen willen we natuurlijk even weten hoe groot de (feest)locatie is. Aan de hand van die gegevens plannen we met u de gewenste grootte van de show in. Om u op voorhand even een idee te geven wat de mogelijkheden zijn, hebben we onze shows hieronder even in een overzicht gezet. Zit uw formaat er niet tussen en heeft u liever maatwerk. Dan nemen we daar graag samen met u even de tijd voor luisteren we goed naar uw wensen zodat u het feest krijgt wat u voor ogen heeft.

SHOWTYPE SMALL

drive in showDe kleine drive-in show is uitermate geschikt voor o.a. tuinfeesten, kleine zaaltjes, klaslokaalfeest of als achtergrond muziek. De show neemt slechts een kleine hoeveelheid ruimte in beslag en behoeft nagenoeg geen stroomvoorziening. De capaciteit hangt af van de ruimte maar om een een goede indicatie te geven is deze show geschikt voor 0 tot 60 personen. Maar dit hangt sterk af van de door u gekozen ruimte.

De set bestaat uit een DJ meubel, geluidset voor maximaal ongeveer 60 man, 4 parren (LED of Halogeen, niet afgebeeld). Een Rookmachine is een gratis extra optie. Kijk wel eerst of de ruimte voorzien is van rookmelders.

SHOWTYPE LUXE

De medium show is groter van opzet in licht en geluid en dus geschikt voor (bijna) alle soorten gelegenheden. Van kleine tot middelgrote zalen. Deze show neemt ongeveer een ruimte in beslag van 3,5 meter breed en 2 meter diep. De minimale hoogte (i.v.m. licht) is 2,50 meter. Voor de stroomvoorziening is een CEE 16 Amp aansluiting gewenst. Is deze niet beschikbaar? Dan twee ‘schone’ 16 Amp 230v voorzieningen (uitleg hierover geven we door per telefoon of mail).
De capaciteit van deze show is van zo’n 30 tot 100 personen. Dit is ook weer sterk afhankelijk van de beschikbare ruimte. Toch nog meer capaciteit nodig? Dat kan! Met onze andere geluidsystemen kunnen we ruim 450 man aan! Kijk naar de mogelijkheden die hieronder staan weergegeven.

De lichtset bestaat uit een DJ meubel (wit of zwart), 4 LED parren (uitbreidbaar tot 8) met 2 LED Movingheads en een Rookmachine of Hazer* (*Fijne rook, geen dikke witte pluim). Extra mogelijk 2 verticale LED rookmachines! Gegarandeerde eyecatcher.
De rookmachine laat bij juist gebruik geen residu achter. Kijk wel eerst of de ruimte voorzien is van rookmelders.

SHOWTYPE PREMIUM

De grootste drive-in show is geschikt voor alle soorten gelegenheden. Van middelgrote zaaltjes tot een school-aula. Deze show neemt ongeveer een ruimte in beslag van minimaal 5 meter breed en 2 meter diep. De minimale hoogte (i.v.m. licht) is 2,75 meter. Voor de stroomvoorziening is een 32 (of 16) Ampere CEE aansluiting gewenst. Is deze niet beschikbaar? Dan twee (liefst 3) ‘schone’ 16 Amp 230v voorzieningen (uitleg hierover geven we door per telefoon of mail).
De capaciteit van deze show is van zo’n 50-400 personen. Dit is ook weer sterk afhankelijk van de beschikbare ruimte. Toch nog meer capaciteit nodig? Dat kan! Informeer gewoon even naar onze mogelijkheden!

Deze set bestaande uit een DJ meubel (wit of zwart), 6 (uitbreidbaar tot 12) parren (LED of Halogeen) 2 LED Movingheads of uit te breiden 4 LED movingheads en een Rookmachine of Hazer. De rookmachine laat bij juist gebruik geen residu achter. Kijk wel eerst of de ruimte voorzien is van rookmelders.

Extra mogelijk: 2 verticale rookmachine’s!

SHOWTYPE MAATWERK

Tot slot leveren we ook maatwerk. Precies zoals u het graag hebben wil. Witte DJ booth? Of toch liever een zwarte? Compacte huiskamer disco? Of 5 buurten verder nog gehoord worden? Alles is mogelijk! Live zanger? Ook geen probleem. U stuurt ons dan vooraf een situatieschets die wij dan technisch voor u gaan invullen. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om vooraf even kennis te maken op de (feest) locatie om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Mocht u alleen de apparatuur willen inhuren dan hoort dan ook tot de mogelijkheden. Vooraf maken we duidelijke afspraken en ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Zoals u ziet kunnen we veel voor uw feest of evenement betekenen. Misschien nog wel meer dan er op deze website staat. Daarom doet u er goed aan om even in contact te treden.