Tarieven

DRIVE-IN SHOW TARIEVEN 2020

NvE drive-in show ook voor huwelijksfeestenZoals u hebt kunnen lezen op deze website hebben we voor (bijna) elke drive-in show of feest het juist licht en geluid. Omdat niet elk feest hetzelfde is en er rekening gehouden moet worden met verschillende bezoekers aantallen, maken wij gebruik van meerdere typen drive-in shows. Hier hanteren we dan natuurlijk ook verschillende prijzen voor zodat we voor elk budget een goed tarief kunnen hanteren. Alle genoemde prijzen zijn gebaseerd op een show van drie uur. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het lastig om zo maar een prijs te noemen. U kunt via onze contact pagina geheel gratis en vrijblijvend een offerte opvragen

Opm. Wij hebben minimaal 1 uur nodig voor het opbouwen en neerzetten van de show (afhankelijk van welke gekozen show) en hanteren 45 minuten voor het afbreken hiervan. Dit is in de prijs inbegrepen.

  • Er is al een drive-in show vanaf v.a. €245,- incl. BTW. exclusief reiskosten.

Elk extra uur is €45,- incl. BTW.

Een van de zekerheden van NvE Entertainment is dat wij altijd met minimaal 2 man komen. Ook hebben wij een ruime voorraad apparatuur en in geval van een eventueel defect of schade op locatie kunnen we altijd reserve leveren. Zo staan we nooit met lege handen!

De reiskosten bedragen €15,- + €0,30 per km. In Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest en Castricum worden er geen kilometers gerekend. Enkel €15,- voorrijkosten. (Uitzondering mogelijk. Neem hierover gelieve contact op)
(Rekenvoorbeeld: 5 Km is 5 x € 0,30 = € 1,50 + € 15,- = € 16,50)

VERHUUR

Alle verhuurprijzen zijn op aanvraag via ons contactformulier.

FREELANCE TECHNICUS

De prijs van een freelance technicus en technische ondersteuning wordt in overleg met u besproken. Hierover kunt u het beste even contact met ons opnemen.
Reiskosten als freelance technicus bedragen € 0,30 per Km.

pinnenU kunt ook bij ons pinnen.

Gebruik ons contactformulier voor meer prijsaanvragen.
Onze algemene voorwaarden kunt u HIER bekijken.