Tarieven

DRIVE-IN SHOW TARIEVEN 2021

NvE drive-in show ook voor huwelijksfeestenZoals u hebt kunnen lezen op deze website hebben we voor (bijna) elke drive-in show of feest het juist licht en geluid. Omdat niet elk feest hetzelfde is en er rekening gehouden moet worden met verschillende bezoekers aantallen, maken wij gebruik van meerdere typen drive-in shows. Hier hanteren we dan natuurlijk ook verschillende prijzen voor zodat we voor elk budget een goed tarief kunnen hanteren. Alle genoemde prijzen zijn gebaseerd op een show van drie uur. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het lastig om zo maar een prijs te noemen. U kunt via onze contact pagina geheel gratis en vrijblijvend een offerte opvragen

Opm. Wij hebben minimaal 1 a 2 uur nodig voor het opbouwen en neerzetten van de show (afhankelijk van welke gekozen show) en hanteren 45 a 75 minuten voor het afbreken hiervan. Dit is in de prijs inbegrepen.

  • Er is al een drive-in show vanaf v.a. €245,- incl. BTW. exclusief reiskosten.

Elk extra uur is €45,- incl. BTW.

De zekerheden van NvE Entertainment

  • Wij komen altijd met 2 of meer personen. Zo is de kans op uitval minimaal
  • Ingeschreven bij de KVK dus netjes een factuur van de opdracht
  • Ruime voorraad aan apparatuur. Een defect of schade kan dus direct vervangen worden.
  • Wij werken enkel met professionele apparatuur en geen budget merken.
  • Wij komen indien gewenst graag van tevoren even langs om de situatie te bekijken zodat we niet voor verassingen komen te staan.

De reiskosten bedragen €15,- + €0,30 per km. In Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest en Castricum worden er geen kilometers gerekend. Enkel €15,- voorrijkosten. (Uitzondering mogelijk. Neem hierover gelieve contact op)
(Rekenvoorbeeld: 5 Km is 5 x € 0,30 = € 1,50 + € 15,- = € 16,50)

VERHUUR

Alle verhuurprijzen zijn op aanvraag via ons contactformulier.

FREELANCE TECHNICUS

De prijs van een freelance technicus en technische ondersteuning wordt in overleg met u besproken. Hierover kunt u het beste even contact met ons opnemen.
Reiskosten als freelance technicus bedragen € 0,30 per Km.

pinnenU kunt ook bij ons pinnen.

Gebruik ons contactformulier voor meer prijsaanvragen.
Onze algemene voorwaarden kunt u HIER bekijken.