Over NvE

EVEN VOORSTELLEN: NvE-ENTERTAINMENT

nigel-van-eckU hebt licht- en geluidsondersteuning nodig voor uw feestje of evenement? Bijvoorbeeld voor bij een (zakelijke)presentatie, een schoolmusical, een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest, een kinderfeest of waar u ook maar licht- en geluidstechniek nodig heeft.
NvE-Entertainment uit Heemskerk kan u hierbij van dienst zijn!

Wij kunnen voor u een complete drive-in show neerzetten inclusief spontane en verzorgde DJ’s voor een zeer aantrekkelijke prijs. Of heeft u alleen maar een technicus nodig voor bijvoorbeeld een presentatie voor uw bedrijf? Iemand die ervoor zorgt dat de microfoons en de techniek het doen zodat u zich kunt richten op uw presentatie. Ook Dat is mogelijk!

Tijdelijk een Freelance theatertechnicus gezocht? NvE-Entertainment kan u ook daarbij helpen. We hebben kennis van zaken en de juiste papieren in huis. Informeer vrijblijvend naar onze tarieven.

Wij maken uitsluitend gebruik van apparatuur van gerenommeerde merken zoals, Electro Voice, Dynacord, Midas, Yamaha, Sennheiser, Shure, Pioneer, K&M, Prolyte, JB-Systems en nog veel meer. Mede hierdoor garanderen we een hoog kwaliteitsniveau wat er ook professioneel en strak afgewerkt uitziet.

We werken met meerdere Electro Voice systemen. Zo hebben we voor elke ruimte of gelegenheid een passend geluid systeem. We beschikken over systemen uit de RX, ZX en ZXA serie.

CONTACT MET ONS

Heeft u na het lezen van deze website nog vragen? Neemt u dan graag contact met ons via het contactformulier maar direct bellen mag natuurlijk ook.